Clubs

De moment, la vacuna no m’ha fet cap reacció i he dormit com una soca, no com amb la primera dosi, que vaig passar la nit del lloro.

Ja tinc decidit quin relat presentaré al Premi Núvol de Contes i el tinc força polit. He hagut de retallar-lo bastant per a deixar-lo dins del límit d’extensió que exigeixen les bases del concurs, però estic molt satisfet amb la feina feta perquè no ha perdut gens de coherència. No obstant això, no el presentaré encara. Cada dia el rellegeixo un o dos cops i fins ara sempre he trobat alguna cosa a retocar, ni que sigui una coma. Així que aprofitaré al màxim, fins que ja no trobi què més tocar o fins que se m’acabi el temps.

Dimarts vaig anar a la biblioteca a buscar els llibres que haurem de comentar en els pròxims clubs de lectura. Segons que em comentava la coordinadora de l’activitat, de mica en mica es va recuperant la normalitat també a les biblioteques i els centres cívics. Si les coses no es torcen, que porten camí de fer-ho, cap a finals de setembre podran ser presencials tots dos.

“El síndrome E” serà el primer. Es tracta d’una novel·la policíaca escrita per un enginyer de noves tecnologies. Es diu Franck Thilliez i és nascut a Annecy el 1973. El llibre es va editar per primer cop a França el 2010.

Segons la ressenya de l’edició que m’ha tocat, Maria Dueñas és doctora en filologia anglesa i professora d’universitat. “El tiempo entre costuras” és la novel·la escollida pel club. Jo no l’he llegit abans, però sembla que en el seu moment va ser tot un èxit. Publicada el 2009, és una obra molt documentada —hi ha una extensa bibliografia al final del volum— que a través de les vicissituds d’una modista narra el període d’entreguerres a Espanya.

A hores d’ara ja resulta evident que aquest estiu no m’avorriré encara que no viatgem. Segur que marxarem d’Igualada alguns dies, però no tenim previst viatjar en el sentit de desplaçar-nos a un altre lloc per a ser-hi algun temps. Però viatjarem a l’estranger a través de les pàgines dels llibres. A França, al nord d’Àfrica i a Lisboa i a Espanya.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s