P

Des que era petit ha imaginat que tenia un classificador de fusta al cap, com aquell que havia vist fer al seu pare. Un calaix per cada lletra de l’abecedari on ell ha anat posant totes les paraules que ha après a la vida. Allà hi ha tot el lèxic que sap i quan es resisteix un mot que li cal, ell remena en els calaixos fins que el troba.

Però últimament ha vist que hi ha fitxes en blanc que abans no hi eren i creu que el moble deu haver-se desballestat, perquè cada dia li costa més de treure els calaixos. Avui ja no ha pogut obrir el de la pe.

Vol dir que té por, però no troba la paraula. Se li escapa un esgarip i plora.

One thought on “P

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s