Total Khéops

He fet una observació. Em costa trobar temps per a la lectura plàcida quan sóc a casa. Sempre hi ha alguna cosa que (em penso que) s’ha de fer i sempre (em penso que) s’ha de fer abans de permetre’m lliurar-me al meu petit plaer. Tinc un problema.

I per què he fet aquesta observació? Doncs, molt senzill. N torna a estar ingressat a Sant Pau i, quan hi sóc amb ell, mentre descansa, llegeixo. I també quan arriba algú altre a fer-li companyia i surto a la saleta d’espera de la planta perquè no li és convenient que hi hagi tanta gent a l’habitació. De manera que la lectura condeix i avança a bon ritme. Així, sí. Aquí, sí.

Aquests dies frueixo “Total Khéops”, de Jean-Claude Izzo. M’està agradant moltíssim. I, malauradament, vista la situació, l’acabaré abans els metges no li donaran l’alta a N. Em sembla que encara té per dies.

La fotografia és del cel de Barcelona a mitja tarda d’ahir, vist des de l’habitació de l’hospital.

One thought on “Total Khéops

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s