Rar

Veieu en quin estat m’ha arribat una llauna de 5 litres d’un producte impermeabilitzant que vaig comprar per Internet.

He trucat al proveïdor per queixar-me, naturalment, ja que considero que no és una forma correcta de servir un producte, i la primera resposta ha sigut que “no passa res, que és normal servir-les així perquè així els hi arriben a ells des del fabricant ―que és anglès!―”. I jo, que no suporto la desídia que impliquen aquestes actituds tan poc rigoroses, m’he enfadat i li he dit a la senyora que m’ha atès que qui sigui que ha ficat aquesta llauna en una capsa de cartó ―que ens ha arribat a casa en un estat impecable― i s’ha quedat tan tranquil, no mereix treballar en una empresa que aspiri donar als seus clients uns estàndards mínims de qualitat.

Després d’això, s’ha compromès a fer-nos el canvi per una altra llauna en perfectes condicions aquesta tarda mateix ―des de Múrcia!―, i m’ha demanat disculpes. Jo les he acceptat, però tot i així m’ha quedat la sensació que sóc rar.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s