Silenci i espelmes

Estimats amics:

Sé per endavant que el que us ensenyo us semblarà súper increïble, perquè és molt probable que les televisions que veieu i els diaris que llegiu no us mostrin el que passa de veritat. Després de tot, estan sota control del Govern espanyol i a ell es deuen perquè li deuen algun favor. Vaja, que Govern i mitjans constitueixen la simbiosi perfecta, un exemple de llibre, atès que es necessiten mútuament i un no existiria sense els altres i a l’inrevés.

I és precisament per això que vull que mireu bé aquesta imatge, on es veu a deu o dotze sediciosos reunits en silenci i amb espelmes a les mans a la confluència del Passeig de Gràcia amb la Diagonal de Barcelona. Hi havia altres pocs més Diagonal amunt, camí a Madrid, fins a arribar a la plaça de Francesc Macià. Tots protestaven per la presó preventiva incondicional dictada contra Sánchez i Cuixart de la qual us en vaig parlar ahir. No es van produir incidents. Ningú es va cremar amb les espelmes. I, al final, els pocs sediciosos reunits van esvalotar una mica cantant Els Segadors: “Bon cop de falç, Defensors de la terra. Bon cop de falç!”

I, per si sou amants de les estadístiques, us diré que la Guàrdia Urbana va calcular en 200.000 el nombre de sediciosos assistents, als quals cal sumar no sé quants milers més que es van concentrar en les altres capitals de província i de comarca.

I, pensant en això, em pregunto si la jutgessa Lamela tindrà prou cel·les per a tothom.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s