No passa res

Ahir, un jutge belga rebutjava extradir Valtònyc, condemnat a Espanya. Aquest fracàs de la justícia espanyola s’afegeix als que ja porta acumulats arran del procés català. Unes quantes rebolcades, i no només a Bèlgica.

Escòcia, Alemanya, Suïssa… ja han decidit en el mateix sentit en ocasions anteriors. I no obstant aquesta unanimitat contrària a les decisions que es prenen a Espanya, el Sr. Garcia Albiol s’apressava a dir que “definitivament Bèlgica s’ha convertit en un problema per a la Unió Europea”, la mateixa institució que el considera un polític racista i xenòfob.

Quina joia!

Això de pensar que són els altres els qui estan equivocats quan no pensen com tu, és infantil, immadur, patètic. Però el que és verdaderament greu és que aquesta manera d’entendre el món és extensiva a tots els qui, com el Sr. Garcia Albiol, conformen el que s’ha donat a anomenar caverna espanyola, les restes del franquisme, que ―lluny de posar-se al dia― s’han aferrat a un passat ranci, caspós, encarcarat, dictatorial i ―per tant― gens democràtic, que ha entrat en greu conflicte amb les noves necessitats de la vida del segle XXI.

La quantitat de despropòsits que acumula Garcia Albiol és immensa i no para d’engrandir-se, però encara podria tornar a ocupar algun càrrec de responsabilitat ―va ser alcalde de Badalona― i no obstant això, encara ens sorprèn cada cop que obre la boca.

És clar que, amb els mestres que ha tingut al seu partit, tampoc és tan estrany. Rajoy ha estat el més recent i no cal parlar de les seves ximpleries. Deixem-lo tranquil, que descansi fins que el convoqui el Tribunal Europeu de Drets Humans per a jutjar-lo.

Però abans havia sigut Aznar, que justament ha comparegut avui al Congreso per a dir, entre altres bajanades que mai hi ha hagut caixa B al Partido Popular. Va, home, va! El que no hi ha hagut mai és vergonya!

Cara de pal, somriure de hiena.

Quin cinisme!

I jo em pregunto, de què serveix que comparegui ningú en cap comissió de control del Congreso, si pot mentir ―se sap que menteix― i no passa res?

One thought on “No passa res

  1. Llegir la primera línia i m’ha vingut al cap les declaracions del mono de Badalona —abans era el logo d’un anís— I és que tots van en contra direcció menys Espanya que per dret diví i universal està en possessió de l’única veritat.
    Tot això m’ho prendria a conya si no fos per la ingent quantitat d’innocents perseguits per una falsa justícia, la mateixa que allibera depredadors.

    L’Aznar s’ha anat de rosetes, a respost amb atacs i el que li a donat la gana i com li a donat la gana. Se sent protegit pel seu estat, de fet és amo i senyor d’ell.

    No, no passa res, però tranquils que ara vindrà la CEE i posarà a Espanya al seu lloc. Cal posar ironyOn? 🙂

    Liked by 1 person

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s