Twitter

Ahir acabava el dia responent: Qué pena! Ya te ha salido el gran argumento: por mis cojones, aunque os pese! Adéu!, a una piulada que deia: Y como no me da la gana aprender otras, hablo en ESPAÑOL en toda España, y me entienden aunque les pese (las otras las entiendo). Les transcripcions són textuals.

Avui, en llevar-me, he vist la continuació: Por tus cojones? Por eso me obligas a hablar en una lengua que no es la mía? Por eso me señalas en la calle como inferior? Te falta ponerme la estrella amarilla, racista! Nazi!

Em penso que aquest espanyol no ha entès res. Amb aquesta gent no es pot polemitzar educadament. No atenen a raons i de seguida insulten. Mai més intervindré en un fil d’opinions. No serveix de res i tampoc no cal posar-se pedres al fetge. Però esgarrifa veure el nivell de fanatisme que mou a molts unionistes. És l’Espanya profunda contra la qual no es pot fer res a curt termini.

Per això veig molt difícil l’entesa. És més, no la vull. Encara que confesso que no tinc ni idea de com dur-la a terme, jo sóc partidari de la via unilateral, perquè no confio gens ni mica en les paraules de cap govern espanyol, ni en les seves promeses. Penso de debò que són maniobres dilatòries, perquè qui dia passa any empeny.

L’1 d’octubre i posteriors, el rei, Rajoy i Zoido van esmicolar les que ja eren minses possibilitats d’entendre’ns.

4 thoughts on “Twitter

  1. No hi ha res a fer, són així; la violència, l’insult, la humiliació i la prepotència són la seva bandera. No hi ha cap ni una de les seves manis on no hagin hagut agressions, ahir sense anar més lluny com no van poder estomacar a un indepe es van pegar entre ells, fins i tot van agredir a un mosso, però compte que els que atien l’odi són els versos de Martí i Pol.
    Crec que el millor és passar d’ells, que parlin sols.

    No ens enfrontem a un govern, ens enfrontem a un estat i tant és val que sigui vermell, blau, morat o taronja,

    Liked by 1 person

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s