Dijous

Avui torna a ser dijous i toca anar a dinar a ca la sogra. Cada setmana n’hi ha un, de dijous, així que és normal que tot sovint anem a dinar a ca la sogra. Dic això perquè, quan hi anem, jo m’estalvio de fer el dinar i aprofito per escriure l’estona que dedico a preparar-lo, que no és poca. Sóc maldestre i lent en tot, i a la cuina, més encara.

Però això no vol dir que escrigui només els dijous ni que els dijous sempre ho faci. De vegades escric altres dies que no són dijous i de vegades estic molts dies sense escriure ni una paraula, sigui dijous o no.

Sigui com sigui, avui he rebut el correu de l’agència de viatges on ens donen ja els detalls definitius del nostre proper viatge per terres noruegues. Després em posaré a estudiar la documentació que he rebut, però de moment he volgut deixar constància que ahir vaig sentir dir a en Tomàs Molina, un dels homes del temps de TV3, que hi ha no sé quants incendis actius a Escandinàvia, que estan patint una onada de calor com feia anys no tenien.

Jo patia pel fred que poguéssim tenir en aquelles latituds tot i ser estiu. Fins i tot fa uns pocs dies m’he descarregat l’App de l’institut meteorològic d’allà. De fet, he arribat a pensar que no anava bé, perquè tota l’estona apareix un senyal de perill que alerta de l’elevat risc d’incendi i quan li demanes la temperatura de ciutats i llocs pels quals passarem o hi serem, em donava valors de fins a 29° de màxima, com avui mateix a Oslo. Ara, justament ara, que nosaltres hem decidit d’anar allà per passar unes vacances més fresquetes.

20180719_090447000_iOS

 

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s