La Balma de Can Solà

Aquesta nit passada he dormit d’una tirada, cosa poc habitual en mi i, no obstant això, m’ha llevat amb les articulacions encarcarades i amb una molèstia a la ronyonada que m’ha durat tot el dia. Jo esperava que em passaria caminant, que a mesura que mogués l’esquelet i escalfés les frontisses milloraria el meu estat general, però no ha estat així i la caminada d’avui per terres bruquetanes m’ha resultat una mica feixuga a estones.

Ara, quan escric aquestes línies, encara estic baldat, cosa que caldria atribuir també als 12 km que hem fet per camins montserratins. Durant l’aproximació per l’A2, la boira se senyorejava del paisatge, una boira densa i baixa, d’aquelles que els meteoròlegs diuen que s’enganxa al terra de les fondalades, i ja ens pensàvem que tindríem una altra excursió fantasmagòrica. No ha estat així, sortosament, perquè tan bon punt com hem deixat els cotxes a l’esquena de l’Hotel Bruc, en un espai retolat com a “Àrea de descans del Torrent de l’Illa”, per sobre dels nostres caps resplendia un cel que prometia vistes espectaculars. La boira encara ha durat unes hores, però ara en forma de mar que s’estenia als nostres peus a mesura que anàvem remuntant el camí que ens ha menat al Coll de Can Maçana.

Les ruïnes de Castellferran ens han acollit a l’hora d’esmorzar, no abans d’haver contemplat les belles vistes que avui se’ns oferien des del mirador del turó on són assentades. D’allà a Sant Pau de la Guàrdia i, després, anar baixant a la Balma de Can Solà, magnífica, espectacular, l’atracció més gran, en la meva opinió, d’una caminada que, patiments individuals a banda, ha resultat esplèndida. 

És una bonica ruta quina única dificultat, si hom la pot considerar així, és la remuntada inicial fins a Castellferran. El desnivell total acumulat és de 300 m.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s