Queda dit

Ha tornat a passar, i ja van un munt de vegades.

Aquest lloc és màgic o està maleït i començo a creure que els seus primers habitants, els fundadors, aquells que ni tan sols sabien com anomenar l’assentament, ho havien observat i ho sabien, i per això van decidir quedar-s’hi, per estalviar-se les molèsties que provoca la neu.

A la ciutat que mai esmento no hem vist la neu, però ha nevat i, si ho sabem, és pel telenotícies, per les imatges de paisatges colgats de neu que paisans d’altres indrets envien als estudis de la televisió per il·lustrar la secció del temps.

Vist el que ja és una evidència, jo em pregunto: si els vilatans no podem fer-nos ni una fotografia amb el fons de la nostra ciutat nevada, és que no tenim dret ni a una enfarinada a l’any? On van a parar els impostos que paguem? I, per altra banda, ja que les coses són així i el municipi no ha de fer grans inversions en muntanyes de sal ni maquinària pesant que ens deslliurin de la neu i el glaç, els contribuents no hauríem de demanar al consistori una rebaixa en els nostres impostos?

Queda dit!

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s