Benvinguts, passeu, passeu!

Benvinguda, benvingut al nou punt d’observació d’El mussol d’Aqualata i moltes gràcies per haver arribat fins aquí. És per a mi un plaer ser el teu amfitrió en aquesta primera visita.

El primer que he de demanar-te és que ens disculpis per la provisionalitat, doncs encara estem treballant i el que veus no és del tot definitiu.

Com hauràs vist –tu ets bon/a observador/a- acabo de barrejar el singular i el plural i no és perquè no domini les concordances, sinó perquè en aquest projecte no estic sol, en absolut. Estic treballant colze a colze amb l’equip de Qomunica-ei.Qom, que està desenvolupant el lloc web i sense quina aportació, que considero fonamental, tot això no seria possible.

A continuació t’explicaré que el mussol ho és per les raons que s’expliquen en el seu epígraf, que seria l’equivalent al Qui sóc? o Sobre mi que trobaràs a altres blogs. I com que el mussol viu a Igualada, és El mussol d’Aqualata.

Però el mussol no és nascut a Igualada i això fa que tingui una visió diferent de les coses de la vila, per bé i per mal. I aquesta és la idea global del blog, la de recollir les aportacions d’una persona de fora, que va descobrint Igualada i l’explica en els posts com ho fa amb la seva família o els seus amics quan vénen a visitar-lo. Tot això alimentarà la categoria Aqualata.

El bosc es l’hàbitat natural del mussol, el seu entorn, i com a tal, en el blog, serà el seu univers de fantasies, ficcions, pensaments o reflexions.

Però, més enllà d’Aqualata i més enllà d’El bosc, hi ha El món, un espai ampli i sense límits clars pel mussol, on tenen cabuda tots aquells temes que no són relatius ni a la seva vida interior ni a Igualada: lectures, pel•lícules, teatre, viatges, etc.

Els mussols udolen. Els Udols són els crits del mussol i El mussol d’Aqualata crida indignat, de vegades, i denuncia el que no li agrada per injust.

Finalment, dir-te que, t’agradin o no, tots els texts i les fotografies són meus, fets per mi. I que, en el cas de les fotografies, només utilitzo l’iPhone per fer-les.

Espero que t’hagi agradat el que has vist a casa meva, reitero el meu agraïment per la teva visita i espero veure’t aviat de nou per aquí.

logo-mussoldaqualata

@RicardAldea