2022: dimecres, 23 de febrer

Al barber, la conversa girava entorn de la crisi del Partit Popular i la caiguda i mort política de Pablo Casado, que semblen inevitables.

Mentrestant, els veterans reaccionaven al missatge que els havia enviat a primera hora. Els informava que la Paula, a Menorca, fent el Camí de Cavalls deu haver estat exposada a les espores que deixa anar la processionària que tant abunda ja arreu i n’està patint les conseqüències, unes molestes butllofes a l’empenya i la planta del peu que s’està tractant amb una pomada que li han donat a la farmàcia.

He vist la conversa en acabat, quan ja sortia al carrer. Hi ha qui ja coneixia el problema, però la resta sembla que no, i han dit que en endavant aniran amb compte a l’hora d’aixafar les fileres dels cucs que travessen els camins que caminem.

Em sembla que demà és Dijous Gras. Aquest matí, quan anava al barber, he sentit que ho deien unes mares que xerraven mentre arrossegaven els fills cap a l’escola. Si no, probablement no m’hauria assabentat que ja som a les portes de Carnaval. Sempre he sigut un desastre en tot el que fa a dates i celebracions tradicionals.

Si tot va bé, aquest Dijous Llarder pujarem a l’ermita de Sant Ramon des de la Colònia Güell. Serà l’última sortida abans de la seva operació d’hèrnia discal i el Ramon ens ha preparat un programa molt complet. Inclou la visita facultativa a la cripta gaudiniana i dinar de restaurant, un menú del dia senzill que potser inclourà botifarra d’ou, truita o coca de llardons. Qui sap? Demà sortirem de dubtes.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s