El primer desig de l’any

Aquest és, probablement, un dels conjunts de contenidors més vells i rònecs de tot Igualada. Aquests contenidors són els que recullen l’esforç de reciclatge dels veïns de l’entorn de la plaça del Gasogen de Can Pascual i, penso jo, ja va sent hora que l’Ajuntament els canviï per uns altres de més moderns i més dignes.

Pensant en tot el veïnat, aquest és, doncs, el meu primer desig de l’any i espero que el Patge Faruk, que ja s’ha instal·lat a la seva carpa per a rebre les peticions de petits i grans de la nostra vila, faci arribar la meva demanda al senyor alcalde —amb qui ja he vist a les xarxes socials que s’ha fet una foto de bon matí— o a ses Majestats els Reis d’Orient.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s