El Molí de Brotons

Hem començat a caminar amb 4 graus sota zero. La gebrada era molt considerable, i els tolls del camí estaven glaçats i les roderes de fang endurides com si fossin de pedra. Fins i tot l’aigua de la riera, allà on roman retinguda o circula amb la calma amb què passa el temps en aquest indret, era coberta per una bona capa de glaç, i aquest gel no s’ha desfet ni quan ja escalfava el sol de migdia.

Feia tant de fred que fins i tot els guants han demanat una treva. Jo els he concedit el temps mort que els calia per a recuperar-se perquè se l’havien guanyat a bastament. Així que, a l’hora d’esmorzar, els he deixat enfilats als bastons que s’escalfessin al sol mentre jo em cruspia l’entrepà. Després, els he fet una fotografia i m’he posat les mans a les butxaques esperant a reprendre la marxa.

Avui he tornat al Molí de Brotons amb dos dels amics caminadors de la colla. Només dos, perquè la resta o està de baixa o tenia compromisos ineludibles, aquella mena de coses que un avi, o una persona de les nostres edats no poden ajornar, com ara anar a veure a doctora que et controla la pressió, el colesterol o els nivells de sucre, que qui no té un nap té una col.

Avui hem fet una ruta circular molt bonica que hem hagut de seguir parant molta atenció al Wikiloc —hi ha trams de corriols una mica amagats que poden ser perdedors—, i ens han sortit més de 10 km i de 300 m de desnivell positiu.

Si penseu que em veig pesat parlant del Molí de Brotons, no patiu, que hi tornaré. Hi tornarem amb la resta de col·legues, perquè no s’ho perdin els qui encara no el coneixen.

I jo en tornaré a parlar, perquè és que és una preciositat!

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s