Cosa de bruixes

20200520_061306064_iOS

A causa d’un petit accident domèstic, el Nico no ha pogut acudir a la cita per prudència, però nosaltres hem seguit amb els plans que el Ramon tenia al cap per avui i hem fet la ruta de 8 km que comença i acaba a Cal Roca de la Pedrissa, on hem deixat el cotxe aparcat. Primer hem anat a les Casetes d’en Mussons, i després hem passat a tocar de la Masia del Roca —molt arreglada perquè l’han convertit en allotjament rural, diuen— i per la Vinya del Pont abans de retornar a l’inici pel camí de Can Sabater.

Amb la fresca de primera hora, com ens agrada anar a nosaltres, és un itinerari de bon fer, vorejant camps de cereals que ara estan en el seu punt àlgid i confereixen al paisatge refrescants pinzellades de verd intens que combina molt bé amb el blau net del cel, molt serè aquests dies. L’ordi —jo no el sé reconèixer, però el Ramon sí, i m’ha explicat les diferències que manté amb el blat i la civada— grogueja i el cap ja li pesa i li penja, però així i tot, els camps estan preciosos aquesta primavera exuberant.

Un parell d’hores hem invertit, de manera que a les 9 ja érem a casa. Els meus peus? D’aquella manera. Avui també m’han fet mal cap al final. Jo diria que menys que abans dels massatges, però això del dolor és tan subjectiu que comparar el d’avui amb el d’ahir o amb el de la setmana passada és molt complicat encara que ho faci un mateix individu. Avui, això sí, encara que no he parat quiet i no he deixat de fer coses fins a l’hora de dinar, he estat cruixit la resta del matí, caminant amb dificultat. Ara que escric això estic bé. És a primera hora de la tarda.

Escriure a aquesta hora no deu ser una bona idea. Quan acabo d’escriure i reviso el que he escrit i ho corregeixo i ho dono per bo i ho publico després d’haver trobat una fotografia per a il·lustrar-lo, ja s’ha fet mitja tarda. I aquesta no deu ser una bona hora perquè aquestes ximpleries meves arribin en condicions a les meves amistats, coses de bruixes o d’algoritmes diabòlics.

La publicació d’ahir, de la qual vaig quedar molt satisfet, per cert, l’ha vist molt poca gent i no se m’acut per què, si no és per l’hora o que, com deia, algun element estrany i ignorat per mi faci que l’algoritme dels nassos funcioni perversament i no la mostri com ho fa habitualment. O això o que no ha agradat per més satisfet amb ella que jo estigui i qui l’ha vist no ha reaccionat de cap manera. No ho sé.

Veiem a molta gent pels camins, caminant i en bicicleta, més com més tard. Sembla com si el confinament que ha comportat l’aparició de la Covid-19 hagués fet créixer el nombre d’esportistes actius. Si més no, ara es veu més gent fent exercici. Serà perquè hi ha qui encara no ha tornat a la feina? Probablement sí, i que decideixen aprofitar les més àmplies possibilitats de moviment que tenim ara per a sortir de casa i fer exercici. Així fem salut al mateix temps que gastem un parell d’hores, que si no els dies en aquesta situació es fan llargs als qui compleixen amb un cert rigor les indicacions de les autoritats sanitàries.

Però l’ideal seria que aquesta fos una situació provisional i que els qui fan esport a aquestes hores primerenques del dia perquè han perdut la feina, provisionalment o definitiva, la recuperin com més aviat millor. Jo no vull imaginar-me l’angoixa de viure amb la incertesa. O, per a ser més precisos, no vull imaginar-me l’angoixa de viure amb la certesa de tenir uns ingressos minsos procedents d’un subsidi que s’acabarà, en una situació de desolació com la que ens deixarà la pandèmia.

Intentaré aprofundir en aquest tema, perquè sóc conscient que això que he fet no és més que una manifestació de bons desitjos i amb això no n’hi ha prou.

20200520_060254964_iOS

2 thoughts on “Cosa de bruixes

  1. Bon dia,

    No facis gaire cas de les estadístiques, són orientatives, fes un cop d’ull a les de WordPress i compara-les amb les de Google, et sorprendràs.

    Els amics que fan SEO (optimització per a servidors) et diran que hi ha dies i franges horàries per obtenir una millor visibilitat i sí, és cert.

    Liked by 1 person

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s