Estic content

20200518_061202695_iOS

Hauria d’estar content. Al ritme que van les visites al blog, aviat arribaran a les 30.000. Però això no és l’important, que només té a veure amb el temps que fa que és actiu. L’important és que els últims mesos està rebent una mitjana superior a les 30 visites diàries, mitjana que no està gens malament, entenc jo. I estic content.

Hauria d’estar content perquè ahir no em van fer gens de mal els peus. Bé és cert que ahir no vam sortir a caminar però, abans del massatge de dijous, haver caminat uns quants quilòmetres afavoria l’aparició del dolor, però no era condició imprescindible per a tenir-lo.

I estic content, perquè avui he culminat una caminada de 8 km i només he tingut mal cap al final, en l’últim terç. Penso que això confirma la meva teoria, i és una murga —quin dubte hi cap?–, però també confirma que els massatges alleugen les molèsties.

Demà en rebré un altre, de massatge, i aniré a la terapeuta un cop cada setmana fins que es consolidarà la millora. Aquell serà el moment d’espaiar les visites per a convertir-les en simples sessions de manteniment.

Avui he baixat fins al Rec i he tombat cap a ponent per anar a Sant Jaume Sesoliveres. I, des de l’ermita del S. XII m’he enfilat a la Muntanyeta per camins que mai abans havia trescat. Per a mi ha sigut una descoberta, perquè hi havia accedit una vegada fa alguns anys, però des de la banda del camí que porta a l’Espelt.

Hi ha bones vistes des d’allà dalt, una panoràmica circular, si es vol. I total perquè és un turonet —404 m— que queda aïllat al mig de la conca. I en dies com el d’avui, que era completament serè a aquella hora, sense ni un núvol, i després de tanta pluja i sent primavera que està tot verd i tot florit, és un bé de déu poder contemplar el paisatge que ens envolta des d’una talaia com aquesta.

I Montserrat, lluny enllà, i la Tossa i el Puig d’Aguilera i la ciutat als peus… i el sol remuntant per a il·luminar-nos la jornada.

20200518_054606777_iOS

20200518_061943053_iOS

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s