L’ossa i els nusos

Que la teva fisioterapeuta et rebi amb els braços oberts i et faci dos petons a les galtes i una abraçada d’ossa no és, necessàriament, símptoma que les coses t’hagin d’anar bé l’hora següent. Perquè l’Elena és una professional experta en detectar contractures i quan treballa no hi ha amistat que valgui. Un cop en detecta una, s’hi abraona amb devoció gairebé religiosa per a desfer-la.

I és que avui —mareta meva, quin mal!— en el meu cos en general i a les cames en particular hi havia una densitat de nusos més alta que la de persones en el míting del Consell per la República de dissabte a Perpinyà.

Finalment ha pronunciat les paraules màgiques que jo esperava des de feia cinquanta-cinc minuts. Ha dit: “Em sembla que ho deixarem per avui”, i jo m’he sentit alliberat d’una tortura. Però he de dir que val la pena patir una estona, perquè, minuts després, ja al carrer de tornada, entre la lleugeresa de les cames relaxades, i el vent que feia avui, que a l’anada em bufava a la cara i ara em venia de popa, he arribat a casa més que de pressa, volant.

One thought on “L’ossa i els nusos

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s