Una de Tonis

Avui he vist al Toni al seu lloc de treball. Com cada divendres, he entrat a demanar-li els 35 € que el caixer no vol donar-me, perquè es tracta d’una despesa regular que m’agrada que consti en els extractes pel seu import.

M’ha preguntat per la sortida d’ahir; havia vist la fotografia del passeig mig colgat per la boira que vaig publicar al Facebook i no estava segur que haguéssim trobat el camí.

I després he anat a veure al Toni -un altre Toni- al seu establiment. En aquest cas, la cita és cada quinze dies i el Toni és tan barcelonista que presideix la penya blaugrana. I, com no?, mentre em prenia el pèl, hem comentat la presa de pèl del VAR i el Barça a la Supercopa d’ahir.

El Toni és molt puntual i a les 12 en punt ja m’havia deixat com un pinzell disposat a sortir al carrer. Ho sé perquè, en aquell moment, ha començat el repic de campanes i el llançament de morterets que anuncien l’inici dels festejos en honor de Sant Antoni Abat, la festa dels Tonis.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s