Sant Esteve (1)

La Paula és a Suïssa, amb el Marc i la seva família. Ella no esquia, però ha marxat igualment ben equipada per a poder, si més no, aixafar la neu del paisatge idíl·lic on els oncles del seu xicot tenen l’apartament. Ja ens ha enviat les primeres imatges via what’s up i fa molta enveja. Des que estan junts fa sis mesos, és el primer cop que surten del país.

I el Nil era amb son pare, a Carme, de manera que ahir érem 3 només a casa, pel dinar de Nadal. Havent dinat, vam complementar una mica les hores dormides la nit passada, escasses i fora de temps. Després, vam distreure l’ensopiment d’una reunió tan exigua veient alguns capítols de Suits, la sèrie d’advocats que estem veient ara. És nord-americana i recrea l’ambient d’un bufet de molt alt nivell. Els casos que es mostren, doncs, afecten grans corporacions, multinacionals, milionaris, i coses així. Hi ha dos protagonistes més principals: un advocat ja consagrat i l’adjunt que ha contractat, un xicot molt espavilat però que arrossega alguns problemes. Els capítols tenen un ritme molt viu i els diàlegs són aguts com estilets, raons per les quals cal estar molt atent a tot el que passa a la pantalla. Enganxa.

Per Sant Esteve toca anar a ca la sogra, com cada any. Avui s’hi incorporarà el Nil. I després, cafè i dolços a casa de l’Emma, que encara hi ha petits a la família que frisen per a donar cops de bastó al tió, perquè cagui regals i llaminadures.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.