No es van presentar

Al final, els del gas no es van presentar. Deu ser per això que són uns impresentables, perquè no es presenten i ni tan sols avisen. La companyia deu estar molt ocupada maquillant la seva imatge en la cimera del clima.

Greta Thumberg ha estat triada persona de l’any per la prestigiosa revista “Times”. Es converteix així en la persona més jove mai escollida per rebre tal honor. Suposo que la revista li reconeix així la seva tasca com a activista que sacseja consciències entorn del canvi climàtic. N’hi ha que la menyspreen i la insulten i diuen que està manipulada. Jo no sé quina és la veritat, però em cau bé i la crec.

I també crec que ens hauria de caure la cara de vergonya a tots els qui per acció o per omissió hem consentit que el planeta hagi arribat al caire del col•lapse, i que reciclar, racionalitzar el consum i abaixar les emissions ja són una qüestió de supervivència com a espècie. Nosaltres no ho veurem, però els nostres nets s’enfrontaran a unes condicions de vida terribles si no posem fil a l’agulla ara mateix. És una qüestió de voluntat política dels governs, evidentment, però això no ha de servir-nos d’excusa, perquè també és una qüestió de consciència i d’acció individuals.

Vaig errar el meu pronòstic del temps. Sortosament, el dia ha permès fer l’excursió tal com estava planejada. Només feia fred i vent. El fred és fred i el vent n’és un potenciador, però no han estat obstacle perquè assolíssim el nostre objectiu després de 7 km d’ascensió salvant més de 500 m de desnivell.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s