Els senyors del gas

Avui no he pogut sortir a caminar. Espero als senyors del gas, que han de fer-nos la revisió de la instal·lació que no van poder fer el mes d’agost perquè nosaltres érem fora, de viatge. Han anunciat la seva visita per a aquesta tarda, entre les 4 i les 6, però ja veurem quan es presenten, si ho fan. De moment, aquí estic, sense moure’m de casa esperant que vulguin venir. Però no em queixaré, que hi ha veïns també afectats per la qüestió a qui han citat entre les 9 i les 4 de la tarda, cosa que em sembla un abús.

Aquest matí he anat a classe de francès. D’entrada hem practicat conversa. Entre altres coses, jo he comentat que ja fa una setmana que no puc escoltar amb normalitat France Bleu Roussillon a causa de la vaga que paralitza França en protesta per la reforma del sistema de pensions que proposa Macron.

La Judith, la professora, que hi és nascuda, diu que els francesos són molt reivindicatius i persistents en les seves protestes. I també diu que potser és aquí on rau la diferència entre ells i els catalans: nosaltres som molts més, proporcionalment, els qui protestem, però no persistim fins al punt de paralitzar el país, com fan els francesos.

Abans d’entrar a classe he fet la foto. Al matí feia un fred intens, però hi havia un cel molt blau en què contrastaven les esteles dels avions i algun núvol prim. Els pardals s’ho miraven. Cap a migdia el temps ha anat canviant i ara tenim una tarda trista i gris com a resultat d’un cel amenaçador que diria, des de la meva ignorància, que compromet l’excursió de demà, que està previst que surti de Collbató i s’enfili al Monestir pel camí de les Bateries passant per Sant Miquel.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s