Vergonyes

Penso que és una vergonya el malbaratament que es fa en aquest país durant les campanyes electorals. Avui he trobat la bústia de propaganda de la comunitat plena a vessar de sobres i fulletons de dos dels partits que concorren als comicis generals. Hi havia prou per a repartir entre una quarantena de veïns, i aquí només en som deu. Emprenyat, he agafat tot el material i he anat directament a llençar-lo al contenidor de paper.

La campanya ha replicat amb exactitud les desastroses expectatives que eren de preveure. Vista la vergonya del to de discussió de taverna que alguns polítics han introduït en els debats del Parlament els últims anys, no es podia esperar res de millor.

I per vergonya, la que no tenen alguns que són tan curosos que eixuguen el cul del seu gos quan caga. Ho sé perquè deixen a la vista de qui passi la gran cagarada al carrer, coberta –això sí– amb el paper que han fet servir.

Demà volem a Bristol.

One thought on “Vergonyes

 1. Campanya? Una lluita de galls, per a veure qui té la bandera més gran. Política de tot s’hi val contra Catalunya. Res de nou.

  Fa uns dies vaig veure un cartell amb el logo d’una cadira de rodes i el següent text: “La caca del teu gos acaba a les meves mans” No cal dir res més.
  Els fulletons que has reciclat, també serveixen per a tasques canines, doble reciclatge 🙂

  Bon viatge i a gaudir… molt

  Una abraçada

  Liked by 1 person

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s