Campanya

Fora de l’esbós que va fer en Josep sobre la vida de la Rodoreda que jo desconeixia absolutament, el debat d’ahir al club no va aportar cap aspecte o punt de vista que enriquís les meves impressions sobre Jardí vora el mar.

En llevar-me aquest matí, he vist al mòbil que a les 12 de nit havia començat la campanya electoral. Si tots els actes de partit i totes les manifestacions de polítics que s’han fet, i totes les informacions que s’han donat i les anàlisis que s’han emès al llarg de les últimes setmanes eren només la precampanya, que déu ens trobi confessats els pròxims 15 dies.

Jo ja no em sento interpel·lat en unes eleccions generals espanyoles i si votaré, serà perquè entenc que, mentre no siguem independents, és necessària la presència catalana a les Corts de Madrid per a reclamar el dret a decidir lliurement el nostre futur.

Ja és difícil saber si estem en campanya o si no, hi hagi o no hi hagi eleccions. A mi tot plegat ja m’és sobrer perquè estic cansat de mentides, manipulacions i corrupteles, i fart de patir les conseqüències dels resultats electorals de la resta d’Espanya. Me’n dono vergonya i sento fàstic d’un país que manté empresonades sense condemna persones innocents a les quals jutja en una farsa irregular i injusta.

A mi ja no em calen campanyes perquè, simplement, vull la llibertat dels presos polítics, el retorn dels exiliats i la constitució de la República Catalana.

One thought on “Campanya

  1. Amic, crec que som molts els que estem com tu. Fa poc que voto a espanyoles, aquest cop no regalaré el vot a cap partit espanyol abstenint-me.

    I com estem en campanya i en absència de les Cup (que hi ha cops que em deixen quadrat) diré que votaré al Front Republicà

    Una abraçada

    Liked by 1 person

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s