Els més rucs del país

He llegit que més de 70 organitzacions madrilenyes s’adhereixen a la protesta de dissabte i s’hi sumaran a la manifestació independentista convocada a Madrid sota el lema “L’autodeterminació no és delicte”, que en la seva versió castellana encapçalarà la marxa estampada en una pancarta. Majoritàriament són entitats republicanes i d’esquerres. Ja era hora que algú de l’altra banda de la frontera es manifestés en defensa de drets fonamentals que s’estan vulnerant en el seu país.
“No hay democracia sin derecho a decidir”, dirà la pancarta, una síntesi del que està passant, perquè tots els espanyols ho entenguin i sàpiguen de primera mà que molts catalans volen poder decidir el seu futur i que el somien deslliurats de la monarquia en un estat independent.
Està clar que només ho entendran els espanyols que estiguin disposats a escoltar i a saber una mica més enllà d’allò que els informen esbiaixadament uns mitjans de comunicació controlats, en general, per l’estat i el poder econòmic espanyols. Ni a un ni a l’altre, l’estat i el poder econòmic, els interessa gens ni mica que Catalunya se separi d’Espanya per raons que, a més de molt òbvies, ja s’han dit moltes vegades. I per això no hem d’esperar que afluixin en la seva obstinació de manipular la realitat per a aconseguir mantenir la integritat territorial d’Espanya al preu que sigui necessari pagar.
Per això no hem d’afluixar nosaltres i per això aniré a Madrid a manifestar-me a favor de l’autodeterminació i en defensa d’altres drets igualment democràtics i elementals. Perquè tothom sàpiga que continuem forts i disposats a arribar fins allà on ens portin les nostres forces. Per això és important anar-hi. A hores d’ara ja es preveu superar la xifra de cinquanta mil que es va fixar a Brussel·les el desembre de 2017. Hi ha més de 300 autobusos contractats i 4 Aves complets, a banda de qui hi anirà amb vehicle propi i de qui ho farà amb avió.
Per això és important anar-hi i ser molts, perquè les imatges que captin les càmeres de les televisions de tot el país i les dels fotògrafs de tots els diaris, siguin tan eloqüents que impressionin, de tal manera que només es deixin manipular els més rucs del país.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s