Exili

Ahir vaig veure a la televisió Miquel Iceta fent una valoració de la visita d’Arrimadas a Waterloo que em va molestar. Considero que són diverses les raons per les quals es pot censurar l’esperpent de provocació que van protagonitzar la cap de l’oposició i alguns dels seus acòlits. Per cert, a la Casa de la República hi havia la porta significativament oberta, per si volia entrar a saludar.

Iceta, però, per a qualificar l’espectacle com a “decisió insensata”, triava l’argument de la rellevància mediàtica que l’acte donava a Puigdemont, al qual es referia com a “una persona que va decidir marxar”. I reblava el seu menysteniment afirmant que “Carles Puigdemont no mereix aquest protagonisme”.

El Sr. Iceta oblida les raons per les quals el Sr. Puigdemont va decidir marxar. I que ―li agradi o no― el Sr. Puigdemont és el President de Catalunya, legitimat pels vots de la majoria de catalans, injusta i il·legalment destituït per un govern espanyol corrupte i antidemocràtic al qual ara el seu partit dóna continuïtat.

Més li valdria al Sr. Iceta valorar el “sentit i coherent” homenatge que el seu admirat Sr. Sánchez va retre ahir als republicans exiliats Azaña i Machado, més enllà dels seus dominis, a la Catalunya Nord, mentre en els seus propis dominis recolza el rei i dóna el seu suport més ferm a la monarquia.

Vergonya hauria de sentir el Sr. Iceta.

One thought on “Exili

  1. L’Iceta no oblida res, és part del “UnionShow” —l’exclusiva no és només de C’s, no oblidem en Borrell i la campanya d’España Global entre d’altres— Tirem d’hemeroteca i vegem amb qui es manifesta —dreta i extrema dreta— És un ninot ben pagat del sistema.

    Sense ser del meu grat Azaña. El que va fer ahir el seu col·lega va ser una profanació de l’ideari republicà —ofrenar un president de la República amb la rojigualda— però clar, ja sabem que el PoeE , republicà no és, clar que tampoc és ni socialista i molt menys obrer. D’altra banda no dubtarien a fer-se republicans i el que fos per a salvar l’Estat. «Aquests són els meus principis. Si no li agraden en tinc d’altres. » Groucho Marx

    Liked by 1 person

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s