Demà no aniré d’excursió

Vinc de fer la compra i de treure diners al banc.

He intentat no oblidar-me de res, però si he deixat de comprar alguna cosa, demà tampoc no aniré a buscar-la, que hi ha convocada una aturada de país contra la vulneració de drets fonamentals que representa el judici als presos independentistes.

Tal com recomanen l’Assemblea i Òmnium, a banda de l’absentisme a les empreses i de la presència en les protestes que hi ha convocades que cadascú pugui tenir, cal intentar que sigui també una vaga de consum. Fins i tot a casa convindria consumir la mínima electricitat possible (no engegar la televisió, no fer bugades, etc.).

Per això he decidit que demà no aniré d’excursió, per a assistir a la manifestació convocada a les 11 del matí a l’Estació nova d’Igualada. A la tarda hi ha convocada una altra a Barcelona, als Jardinets de Gràcia. Ja que no puc fer vaga, ajudar a fer número serà la meva aportació a una lluita que considero justa i necessària, una lluita, per cert, en la que trobo a faltar una més forta presència de jovent. Deu ser perquè no saben el que costa conquerir espais de llibertat que no poden valorar correctament els que suposa perdre’ls.

Perquè, al capdavall, demà també es reivindicarà la recuperació de drets que ens han estat conculcats en els últims anys.

Demà no aniré d'excursió 3

Demà no aniré d'excursió 2

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s