Aniversari

El que segueix forma part d’una història antiga que no puc explicar de primera mà tot i ser el protagonista.

Ma mare sempre deia que vaig irrompre en aquest món a mitja tarda, quan els nens sortien d’escola. Just al davant d’on vivíem, hi havia una escola en una torre amb jardí. Deu se per això que ma mare tenia un record tan precís, perquè quan ja se li calmaven els dolors i començava a reposar dels esforços i em tenia al seu costat net i tranquil, sentia la cridòria de la canalla en sortir al carrer després d’una tarda de classe.

Contràriament al que aquest fet semblaria indicar, sempre vaig ser un alumne aplicat, matinador i puntual. A la mateixa escola, per cert, fins al batxillerat. Però sí que semblava com si el destí em fes arribar tard, o fora de temps, perquè, a més de néixer a l’hora de tancar l’escola, vaig ser concebut quan ja no m’esperava ningú, 9 anys després de nascut el germà gran. És clar que, per a ser que ja no esperaven ningú, o els pares van fer els càlculs malament o alguna cosa va fallar, perquè, després d’aquell 15 de febrer, encara van arribar dos germans més.

Els pares també deien que jo era de bon conformar, que no vaig rondinar gaire per haver d’abandonar la zona de confort on havia viscut durant nou mesos. Un bram i prou, a viure, que són dos dies!

I, mira, ja van 65 anys!

One thought on “Aniversari

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s