Explicacions

Avui he vist un dels milers de castellanoparlants que viuen a Catalunya, un d’aquells a qui es refereix Manuel Valls quan diu en les entrevistes que li fan que ho passen malament perquè no els deixen parlar la seva llengua. Era un pare que anava amb la seva filla d’uns 10 anys. Era ostensible que discutien, per la gesticulació vehement i perquè, quan ens hem creuat, he sentit que deia: “Cuando papá dice que es hora de volver a casa, no tiene nada que explicar. Es hora de volver a casa y de que tu obedezcas sin más explicaciones”.

I té raó. El pare, vull dir, no Manuel Valls.

Arribarà el dia que Manuel Valls i els seus camarades sí que hauran de donar explicacions; per totes les mentides que ell i els seus col·legues estan inventant per a guanyar  vots fàcils, fonamentats en l’odi a una llengua i un poble que no se’l mereixen.

One thought on “Explicacions

  1. Amic molt pacient et veig, acomoda’t perquè no arribarà el moment en que ningú demani perdó per a res. La catalanofòbia ofereix bons rèdits a l’Estat i aquest protegeix els seus.

    Liked by 1 person

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s