Meteorologia i genètica

Un altre dia trist, de cel d’un gris tan espès que no permet que s’escoli ni un bri de sol. La humitat relativa és molt alta, gairebé absoluta. Ho he consultat a l’aplicació per a mòbils del Meteocat, però no em calia. Quan a la nit em desperto sovint a causa del dolor, sé que l’endemà serà un dia desagradable.

Les articulacions, són el millor mesurador de la humitat ambiental. Quan sents un pessigolleig persistent que te les insensibilitza i et fan mal els dits només d’agafar la tassa del primer cafè, saps que no tindràs un bon dia.

Coses del temps i de la genètica.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s