Ja es veu la llum

Avui, tinc una petita treva que em permet seure davant l’ordinador. Unes quantes hores de calma abans de tornar a l’hospital. Acabo de posar una bugada i, mentre es fa, intentaré escriure.

N està més bé. Molt més bé. Res a veure amb com estava fa tres dies, quan va arribar el punt d’inflexió i va començar a afluixar la virulència de l’herpes. Les evidències físiques de l’atac desapareixen progressivament i el seu rostre i tot el cap tornen a la seva aparença normal de mica en mica. Ha estat un episodi molt, molt fort. Impactant per a viure-ho des de fora, com a acompanyant cuidador espectador. Devastador per qui l’ha patit en primera persona. Sortosament, des d’un punt de vista físic, la crisi és en camí de superar-se.

Anímicament, la cosa ha millorat tant que N ja toca la seva guitarra des de fa dos dies. Continua treballant unes composicions sobre les quals pensa fer un treball que haurà de presentar el curs vinent. Aquests dies li ha vingut alguna idea nova i ens va demanar que l’hi portéssim. La va netejar curosament i li va canviar les cordes abans de començar a compondre els acords que tenia al cap. Hi ha millor bon senyal?

Estic, estem molt contents pel tomb que ha fet la situació les darreres hores. N ens pregunta si demà, dilluns, li donaran l’alta. Nosaltres volem ser realistes i li diem que, quan el veuran els metges que han de decidir-ho, hauran passat unes quantes hores més i que ell estarà molt més bé. Però que no es faci il·lusions, que el que ha tingut ha sigut molt fort i els metges, per assegurar-se, abans el tindran ingressat un dia més que un dia menys.

Vaig a estendre la bugada.

One thought on “Ja es veu la llum

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s