Sessió de massatge

Acabo d’enviar el meu conte al Uuh! 8è concurs de microrelats de por que organitza la Biblioteca Central d’Igualada. El termini no acaba fins al 29 de setembre, però seré fora del país i no vull que em passi per alt. He quedat molt satisfet amb el resultat final després de 4 versions. A veure.

El Diari d’un aprenent ja té més de 150 pàgines. Si llegeixes aquestes línies i no saps de què et parlo, et diré que fa més d’un any em vaig fer el propòsit d’escriure cada dia, ni que fossin 4 ratlles. Jo no he estat capaç de fer-ho. De tant en tant, el desànim em visita i m’arrabassa les ganes d’escriure. Per a què ―em pregunto―, per a qui? Però sempre em refaig, torno a seure davant l’ordinador i continuo intentant-ho. Una mica, cada dia.

Sóc a la terrassa i tot i el tendal, el sol escalfa de valent i comença a molestar-me. La claror intensa que projecta em fa mig tancar els ulls. Quina diferència d’aquest matí quan he sortit de casa per anar a fer-me un massatge. El braç dret encara em fa mal. Anava de curt, de mànigues i pantalons, i feia més que fresca. Sort que caminant fins a Mont Aqua acabo entrant en calor.

A la llitera m’he deixat anar i he intentat sortir del meu cos. He pensat que relaxat i des de la distància, el mal es devia sentir menys. No estic segur d’haver aconseguit allunyar-me prou, però l’experiment ha anat raonablement bé i tinc la sensació que ella ha pogut torturar-me millor que altres vegades. Una massatgista, si és bona, et maltracta i et fa mal. Jo, per la meva banda, he resistit heroicament els seus embats, sense queixar-me.

De tornada a casa, estava tan relaxat que ja no he volgut connectar-me a la ràdio. De què et serveix fer-te mala sang per uns quants jutges pocavergonyes, he pensat.

One thought on “Sessió de massatge

  1. Que bé!!! Molta sort amb el concurs. Estaré a l’aguait.

    I responc a la teva pregunta: per a què i per a qui? En ambdós supòsits per a tu sense més.
    Del desànim, què he de dir jo? Millor no dic res

    Sí, els massatges fan mal, aquesta me la sé. Desviar el pensament front el dolor a mi m’és efectiu. Sort i millorat.

    Liked by 1 person

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s