Entre boires

Després dels forts aiguats caiguts ahir a la tarda, al vespre vaig decidir de no anar a l’excursió d’avui dels veterans de la UEC. La sortida programada era pels nostres volts i vaig donar per fet que el terreny estaria molt enfangat. No em venia de gust fer camins empantanats, però la veritat és que tampoc no em sento massa bé i no vull destorbar ningú. Fins que no estigui més segur de les meves forces no m’incorporaré a la rutina dels dijous.

I no obstant això, volia sortir a caminar, justament per anar agafant fons i forma física i per veure si aconsegueixo perdre dos o tres quilos que em sobren, si no més. De manera que he anat jo sol, al meu aire, des de casa fins a Òdena pel Camí de les vinyes i he tornat per la carretera i el polígon industrial. De fet, el Camí de les vinyes és una pista per la qual poden passar i passen alguns, pocs, vehicles. Efectivament, com imaginava, l’aigua d’ahir ha deixat molts reguerots i alguns basals que dificulten el trànsit en alguns punts. Però així i tot un caminaire pot salvar aquests inconvenients sense dificultat i sense omplir-se de fang.

Caminar sol és avorrit, a la llarga. Però de tant en tant no m’importa, perquè agafo la ràdio i em poso els auriculars i vaig sentint les notícies de Catalunya Ràdio i a la Mònica Terribas i els seus tertulians, que avui no m’han crispat com fan de vegades, i em concentro en els meus pensaments i faig cabòries.

Al final, he caminat més de 10 km si Wikiloc no enganya. La fotografia és de primera hora, cap a les 8,30 h. Entre boires es veuen, d’esquerra a dreta, el Puig Aguilera, Montserrat i Els Mollons.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s