El peix que es mossega la cua

La impunitat dels qui abusen és consubstancial a aquest país. Avui hem anat de nou a la botiga Vodafone a preguntar per què ―després de més d’un mes i altres quatre visites― encara no ens han trucat per a fer una instal·lació al pis de Barcelona on la nostra filla va a viure amb altres dues universitàries. Sort que hi hem anat; així hem pogut saber que Vodafone ha cancel·lat la nostra sol·licitud, però no el motiu pel qual ho ha fet. I això que érem clients que ―acollint-se a una promoció― ampliaven la seva vinculació amb la contractació d’una línia fixa i Internet.

La noia que ens ha atès diu que creu que tenim raó d’estar molestos, però que ella no pot fer res i no pot donar-nos alternatives, si no és la de fer una nova sol·licitud en les condicions estàndard vigents.

Òbviament li hem dit que ni boixos ho faríem. Al contrari, mirarem de canviar de companyia. Però ella no ha ni pestanyejat, perquè és molt probable que qui anava darrere nostre volgués contractar els seus serveis per raons similars a les nostres però referides a altra de les multinacionals que operen en el sector. De manera que, sense ser-ne massa conscients, nosaltres mateixos alimentem, la impunitat amb què treballen aquestes companyies.

Això és un peix que es mossega la cua.

One thought on “El peix que es mossega la cua

  1. Benvinguts al meravellós món de les companyies de telefonia.
    Crec que he passat per totes. L’últim intent va ser amb Parlem, més del mateix, la lletra petita és gran per a les companyies.
    Les condicions que acceptem si o si són l’eina que els dóna tot el dret legal per fer amb nosaltres els que els doni la gana.

    Si de mi depengués nacionalitzava les infraestructures i acotava el terreny a les contractes. Les comunicacions a nivell d’usuari han de ser un servei mai un negoci, però clar, les portes giratòries a Telefónica (que és qui té la paella pel pel mànec) són inescrutables: vermelles i blaves.

    Liked by 1 person

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s