Biblioteca

El primer fracàs del dia ha consistit a anar a buscar el llibre del pròxim club de lectura de novel·la negra i trobar la Biblioteca tancada. No m’ho esperava, francament, i el fet m’ha produït una certa sensació de malestar, com sempre que alguna cosa no va com espero. La veritat és que, a més,  m’ha semblat estrany que un servei que disposa de tants usuaris tingui tancat el primer matí de la setmana.

Escèptic, encara he comprovat l’horari al plafó que tenen enganxat al costat de la porta d’entrada, abans de seguir el meu camí, a fer l’altra cosa que havia planificat fer fora de casa aquest matí. I no obstant haver comprovat que no es tracta d’una mesura provisional per trobar-nos a l’estiu, sinó que, efectivament, els dilluns al matí sempre és tancat, he decidit revisar el correu que vaig rebre dies enrere on em deien que ja tenia a la meva disposició un exemplar de “El Poeta”, de Michael Connelly. I allà, al correu, diu erròniament que hauria de ser obert.

Ves per on, he descobert l’origen del meu fracàs i això, tot i que no em consola, em deixa més tranquil.

 

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s