Avui va de fracassos

El segon fracàs del dia ha tingut lloc aquesta tarda i ha consistit a adonar-me que he interpretat malament l’horari de la biblioteca, que, contràriament al que m’ha semblat aquest matí, només tanquen els matins dels dilluns d’estiu, no tot l’any com jo he pensat. Així que, com és de justícia, em disculpo per l’error comès i difós, però em continua semblant estrany aquest horari ―encara que sigui només a l’estiu― en un servei com la biblioteca.

I ja que avui sembla que la cosa va de fracassos, per fracàs, el de la selecció espanyola de futbol, eliminada ahir del campionat mundial per l’amfitriona, molt inferior, sobre el paper. De vegades van bé certes cures d’humilitat per aprendre la lliçó, i aquest és un d’aquells casos. Les expectatives espanyoles eren tan altes que fins i tot s’havia fixat en 800.000 € el premi econòmic que cobrarien els jugadors si guanyaven la competició.

A mi m’agrada el futbol, per això en parlo. M’agrada com a esport, perquè és d’equip i pot ser divertit i bonic. I sí, jo també penso que la selecció espanyola és superior a la russa, però això s’ha de demostrar en el terreny de joc, jugant, corrent i creant oportunitats de gol. I s’ha de saber que, fins i tot si fas tot el que acabo d’enumerar, pots perdre. I no obstant això si perds fent-ho, hauràs perdut però també hauràs demostrat que ets millor. Jo ahir vaig veure els espanyols caminar, posseir la pilota de manera tant aclaparadora com estèril. I sense crear perill no es pot guanyar.

Per la seva banda, els russos, coneixedors de les seves limitacions, van fer el que havien de fer per aconseguir el seu objectiu, que no era altre que el de passar com fos l’eliminatòria i arribar tan lluny com puguin en el campionat.

Res a objectar. Indiferència en el meu cor.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s