Can Mabres

Avui ha fet un dia esplèndid de sol, un dia gairebé d’estiu, més que de primavera. Un bon matí per a passar-lo a l’aire lliure, per aquests camins que travessen amunt i avall i a dreta i esquerra la nostra comarca, perquè, per a passar-s’ho bé gaudint de la natura no cal anar lluny sempre.

Avui hem caminat a cavall dels termes de La Pobla de Claramunt i Castellolí. Efectivament, sortint de Can Galan, ens hem enfilat per pistes i corriols fins a la Plana dels Mollons i Can Mabres. Després, ja en terme de Castellolí, ens hem acostat a la Roca Cagadora, curiositat geològica des de la qual hom pot observar una esplèndida panoràmica que abasta des del Parcmotor, a la dreta, fins al Castell de Claramunt, a l’esquerra, passant, naturalment, per tot el que hi ha entremig: el Puig Aguilera, Òdena, Igualada, la Tossa de Montbui, els polígons industrials, etc. Sense oblidar, és clar, la baluerna (és la que m’ha semblat millor traducció de “mamotreto”, que és el qualificatiu que m’ha vingut al cap quan he vist l’abocador des de la talaia on ens trobàvem. La passejada acaba on ha començat després de passar pels Masets.

La ruta a Wikiloc, aquí.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s