Us volem a casa

Algú s’esvaneix i els qui l’envolten el desen curosament a terra. Una veu demana aire i la gernació s’obre entorn. I un metge o infermer, o una metgessa o una infermera. En deu segons n’apareixen quatre que comencen a preocupar-se per l’inconscient. Un voluntari de les ADF’s demana d’obrir un pas, una escapatòria cap a un dels marges de la manifestació, per procedir a l’evacuació. La gent, disciplinada, se separa per a fer-la possible.

En dos o tres minuts la gernació, com si fos un ésser viu, ha recosit el trau provocat per l’incident. L’esvanit ja no hi era. Mig refet, acompanyat pels seus, ha marxat pel seu propi peu cap a un lloc més airejat.

Feia molta calor, avui, a Barcelona, en mig d’una munió de 750.000 persones.

Llibertat presos polítics!

#UsVolemACasa

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s