Ray Bradbury

Encara vaig per la meitat del llibre però ja tinc la impressió que a Bradbury les paraules li brollen fluides d’allà on sigui que emmagatzemava les paraules.

Les “Crónicas marcianas” són un recull de relats escrits en la dècada dels quaranta del segle passat, però resulten frescs i vigents en molts casos, encara avui. Llegint-les hom té la sensació que en Ray tenia al cap una font inesgotable d’idees que ell plasmava en el paper amb aparent facilitat i, sobretot, amb una simplicitat que fa molt entenedora la seva escriptura.

 Si tenim en compte que vaig començar a llegir-les ahir al vespre, ja vaig per la meitat del llibre. Malgrat les aparences anteriorment descrites, a hores d’ara ja sé que donar forma a les idees per deixar-les escrites de la manera com ell ho feia, no és un passeig plaent ni pel genial Ray Bradbury.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s