Sentfores

La meteorologia pronosticava algun plugim, però encara era fosc quan ens hem trobat i l’amenaça dels núvols que ens cobrien encara no era certa. Era el segon cop que sortia amb la colla de veterans de la UEC Anoia. Ho fan tots els dijous i alternen excursions i passejades. Les excursions són una mica més llargues, de 12 o 15 quilòmetres. Per contra, les passejades no s’allarguen gaire més enllà dels 8 i no obstant aquesta petita diferència, l’ambient agradable i sa que hi aporten els participants és el mateix. Es camina per plaer, per gaudir de la natura, de la companyia i de la conversa assossegada. Cadascú marxa al seu ritme, que això no es pot evitar ni que els ritmes siguin similars, sense que ningú l’apressi, que per això es fan les aturades, per a agrupar-se.

Des d’Igualada hem anat en cotxes fins a Cal Perotet, més enllà de Coll del Guix. Des d’allà hem saltat la serra per Coll Vic després d’haver-nos acostat a la Fou de Can Milà, per a veure-la des del camí que remunta el torrent per l’obaga del seu mateix nom. A la zona de pícnic del Santuari de Sentfores hem esmorzat. Més tard, passant a fregar de Sant Martí de Tous, Cal Cardó i Ca la Noia, hem remuntat la Muntanya de la Perera per baixar l’altre vessant, per a recuperar els cotxes.

La meteorologia s’equivocava i ha fet un dia magnífic per a caminar. No ha plogut, i, cap al final, ha lluït el sol.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s