Voluntat

Enganxat a la ràdio, trist i rabiós, esperant notícies. De moment ja he tret l’estelada del calaix on la deso. Torna a tocar sortit al carrer, embolcar-se amb ella i lluir-la amb orgull, com a símbol de les coses que reclamem, allò que és nostre i que ens han pres. Protestar per la injustícia flagrant de la justícia espanyola, reivindicar el nostre dret a ser lliures de decidir el nostre destí sense interferències barroeres i mesquines. Mostrar al jutge el nostre rebuig per la seva actuació esbiaixada i partidista. Cridar, doncs, al món quina és la nostra voluntat.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s