Oblidar-me

Avui és Sant Josep. Aquest matí, el meu germà petit m’ha enviat un what’s up. Al cap d’una estona he hagut de revisar-lo perquè no era capaç de recordar els detalls d’un missatge que era breu i concís. Jo he aprofitat la comunicació per a felicitar-lo per la seva onomàstica i dedueixo que ha estat aquest fet tan mínim el que ha distret la meva atenció. Segurament no té importància, però hi ha moments que m’amoïna la poca memòria que sempre he tingut. Ara que em faig gran no cal esperar que millori.

Precisament aquest matí pensava en la bona retentiva que té una amiga que també comparteix les seves vivències a Facebook. Ella, però, està afligida d’alts i baixos en el seu estat d’ànim, i això és pitjor que la meva mancança, penso jo. Al capdavall, tots arrosseguem les nostres dissorts com podem per la vida.

I, ara, abans no ho oblidi, vull deixar constància de la satisfacció que vaig tenir ahir, dia del meu retrobament mig seriós amb la muntanya i els seus camins, després de molt, molt de temps. Vaig completar el recorregut de l’excursió amb la sensació d’haver obtingut bona nota, malgrat els mals moments que confesso haver passat. Per l’evident manca de preparació, vaig patir sobretot a la pujada fins a l’ermita de Sant Pere d’Ardesa, que salva un desnivell de 270 metres en els 5 quilòmetres que hi ha des de l’Espelt. Segons Wikiloc, en total vàrem caminar 12,5 quilòmetres.

Acabo de descobrir una tassa plena de cafè a dins del microones. He sentit el xiulet de la rentadora que avisa quan acaba el programa i he anat cap a la cuina, on tenim una barreja de rebost i safareig en un racó. M’ha vingut de gust fer un cafè mentre estenia la bugada, ho faig sovint. Però la meva tassa no hi era al seu lloc, només hi havia la cullereta. Aleshores m’ha vingut al cap la idea que potser era que no havia fet el cafè de l’esmorzar i que per això trobava a faltar el cafè i no trobava la tassa. I vet aquí que l’havia posat a escalfar i me n’havia oblidat.

Per cert, em sembla que avui fa tres anys que vaig deixar de fumar.

Abans no acabi el dia he de trucar al meu germà, per felicitar-lo. Avui és Sant Josep i no voldria oblidar-me.

 

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s