Canvis

Algunes coses han canviat a casa. Una de molt important és que a l’Anna li han ofert una feina. Ahir va començar i va tornar molt contenta. Com és natural, aquesta circumstància farà que jo hagi de reorganitzar el meu temps, donada la dedicació més gran que el meu suport a la família requerirà ara.

Però, abans inclús que sorgís la possibilitat de feina de l’Anna, jo ja havia decidit alterar les meves rutines, per canviar les prioritats i dedicar temps a la cura del meu estat físic, que comença a ser deplorable.

Així, m’he apuntat a una de les activitats de manteniment per a adults que es fan als centres cívics dos cops per setmana, he començat a caminar de manera regular pel meu compte i, fins i tot, he decidit que m’apuntaré a totes les caminades obertes que organitzi el Grup de Lleure “La Clau”, també a través dels centres cívics, la primera de les quals serà diumenge vinent. Aproximadament 3,5 hores per anar a Sant Pere d’Ardesa i tornar des de l’Espelt. Veurem.

Però també he decidit no renunciar a escriure una estona cada dia, com feia abans, ni que sigui sobre coses intranscendents. Si ho aconsegueixo, benvingudes siguin les quatre ratlles! A veure si així acabo amb la sequera. Quan camino, escolto narracions dramatitzades en format podcast que descarrego d’internet. De moment, les que he trobat que em fan el pes són relats de misteri o de terror, suposadament. També n’hi ha de policíacs i, fins i tot, algun d’ells recrea les biografies dels més grans assassins de la història. Em distreuen i espero que m’aportin alguna idea, tot i que de moment no ha sigut el cas.

Fa una estona he arribat de la meva passejada d’avui, a la qual correspon la fotografia.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s