Revisió

Paral·lelament a la publicació de les entrades al blog, les vaig afegint a un document de Word que, a hores d’ara, ja té més de 100 pàgines. Avui he començat a llegir-lo des del principi i he fet alguna correcció. Poques, perquè sóc perfeccionista i quan guardo els meus escrits és perquè he acabat satisfet de les diverses revisions que els faig, però alguna sí, perquè jo sóc dels qui sempre troben alguna cosa a millorar, quan llegeixen el que han escrit.

La primera anotació és del 14 de juliol de l’any passat, quan havia pres, per primer cop, la decisió de no compartir-les més a Facebook. Encara no s’havia produït l’atemptat de La Rambla de Barcelona ni havia començat el malson de la repressió de l’estat espanyol arran de la celebració del referèndum de l’1 d’octubre que encara dura i que fa l’efecte que no hagi d’aturar-se ni a curt ni a mitjà termini.

Avui han passat pel Tribunal Suprem Marta Rovira, d’Esquerra Republicana, i Marta Pascal, del Partit Demòcrata, a requeriment del jutge Llarena, com a imputades per rebel·lió. La sort ha estat desigual per ambdues, ja que el magistrat ha fixat una fiança de 60.000 € per a deixar en llibertat a la primera, mentre que no han dictat mesures cautelars per la segona. Aquesta setmana també han de comparèixer Artur Mas i Anna Gabriel, també investigats.

Per la seva banda, avui també, s’ha sabut que la jutgessa Lamela, ha tornat a citar al Major Trapero per un nou delicte de sedició. És un odi desfermat el que sent aquesta gent, esperonat pel govern del partit més corrupte d’Europa.

Per alguna raó que ara no recordo, en algun moment vaig deixar de complir el meu propòsit i  vaig tornar a compartir les entrades del bloc a Facebook. Ara ―tot just deu fer una setmana―, he tornat a decidir de no fer-ho per les mateixes raons que explico en la primera entrada del diari. Per cert que, rellegint el que vaig escriure aleshores, he trobat que es llegeix bé, que s’entén, que no està tan malament com pensava.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s