Pau a tots els homes (i dones) de bona voluntat

Els meus fills m’han demanat que escrigui un desig en un paper i que posi el paper ben plegat a dintre d’una ampolleta de vidre transparent que han penjat de l’arbre de Nadal, com un guarniment més.

Ells ja ho havien fet, quan m’ho han dit aquest matí. Jo m’he posat a fer-ho aquesta tarda.

En aquestes situacions, el primer que et ve al cap és el desig clàssic i genèric de pau i amor, més clàssic encara en aquestes dates: “Pau i amor als homes i dones de bona voluntat!”, però he pensat que no, que tot i que també ho desitjo, els desitjos que ficaria en l’ampolleta del nostre arbre de Nadal serien desitjos de proximitat. I he escrit: “Que els presos polítics tornin a casa ben aviat!”

Després de pensar-m’ho una mica, he decidit abusar de la paciència de qui sigui que ens ha d’ajudar a fer que s’acompleixin i he agafat un altre paperet, d’amagades dels meus fills, no sigui que diguin que faig trampa. Tancat a la meva habitació he posat: “Que Catalunya esdevingui una república com vol la majoria de catalans, que serà bo per a tots!”

I, abans de deixar caure el paperet ben plegat a dins de l’ampolla, he tancat els ulls.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s