Hostes vingueren…

Porto una bona galipàndria a sobre. Estic fet una sopa, però millor que ahir a la nit i intento fer vida normal. He anat a veure la doctora, però no pel refredat. Era una visita programada de fa dies, la revisió anual del meu estat general. Estic bé, tot en ordre.

Avui també faig de president. De la comunitat de veïns, només, és clar, però de president. Un honor! Ens estan canviant el porter automàtic i representa que els he coordinat jo, els veïns, perquè tot anés sense problemes i acabés funcionant avui mateix. Dic que representa, perquè la molèstia d’organitzar-ho tot sí que me la vaig prendre. Vaig fer un quadre, una taula que diuen a ofimàtica, amb tots els pisos i una casella al costat per anar anotant les hores que a cada veí li aniria més bé de ser-hi per obrir casa seva a l’operari, donat que la majoria treballa, però al final, només la meitat m’ha contestat i tot ha quedat en mans del xicot que ens els està instal·lant, que té una paciència de sant i va trucant porta per porta a veure qui li obre i qui no. Però, miraculosament, tot ha anat com oli en un llum i ja veiem a tot color a qui ens truca a la porta de la finca.

I és que, en el fons, els catalans som gent disciplinada. De vegades de poques paraules, però molt disciplinada, ja que es veu que aquells que sabien que hi serien, o que podien tenir algú de la família casa, ja no m’han dit res a mi, per a no donar-me feina.

Sort que aquesta presidència és per rigorós torn rotatori i no hem de fer campanya per a sortir elegits. Tanmateix em temo que ningú no es presentaria com a candidat a president de la comunitat de veïns. Però en qualsevol cas, és millor que sigui com és, perquè si la comunitat hagués de convocar eleccions, ens podria passar allò de: “hostes vingueren que de casa ens tragueren”, i només ens faltaria això.

A més, per sentir el que diuen alguns eixelebrats que es vanten d’escapçar oponents per donar suport al seu candidat, no cal fer cap campanya. Ho estem veient aquests dies.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s