Reencarnació

Voldria tirar enrere, però no és possible. No és que em penedeixi de res del que he fet a la meva vida, però, si fos possible, sí que m’agradaria fer algunes coses de manera diferent.

Ara mateix sóc a la universitat, a l’Autònoma. He vingut a acompanyar la meva filla, i ara sóc esperant que acabi la classe que ha vingut a rebre, assegut al bar de la facultat, escrivint, amb un cafè que m’acompanya, com sempre quan escric. Però no estic sol en aquesta immensa sala. El bar de psicologia batega com un cor, bull de vida, de vides que encara han de ser viscudes.

Potser és aquesta explosió de vitalitat la que desferma el meu desig de tornar enrere i matricular-me de nou per a fer periodisme, que era la neva il·lusió, i aprofitar al màxim l’energia de la joventut per a estudiar I formar-me, sense estalviar esforços o sacrificis, sense renunciar a aconseguir el meu propòsit, sense rendir-me.

Sigui com sigui, sempre que vinc aquí m’agafen ganes de reviure aquesta època, de viure amb intensitat una etapa preciosa i de plenitud que hauria de culminar amb la satisfacció de la llicenciatura. I no obstant això, la recordo amb prou feines i sempre trista i gris. Circumstàncies de la vida, suposo. Jo sempre he tingut la sensació que la vida m’ha pispat l’adolescència I la joventut, que m’ha abocat a fer-me vell abans de temps. I això és una putada!

Avui també fa un dia gris, però aquí és més bonic. La joventut, en la seva despreocupació, ho anima tot i ho omple de xerrameca i rialles.

Però sé que tornar enrere no és possible. I és per això, i perquè m’agrada creure en la reencarnació, que m’ho demano per a la pròxima vida.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s