És cega la justícia?

31 octubre 2017. Quart dia des de la proclamació de la República.

Estic emprenyat.

Aquest matí he sentit a Catalunya Ràdio el fragment final de l’entrevista que Mònica Terribas ha fet a Jaume Alonso Cuevillas, advocat de Carles Puigdemont. Al llarg de la conversa, la periodista ha anat llegint fragments de les querelles que va presentar ahir el fiscal general de l’Estat contra el Govern i el Parlament de Catalunya i he arribat a la conclusió que el més fi que ha escrit és el títol del document amb què les ha comunicat a la premsa: “Más dura será la caida”.

Així, tal qual, sense anestèsia, sense rubor, des del mateix encapçalament José Manuel Maza deixa clara una voluntat revengista que desgrana amb detall en més de 100 pàgines al llarg de les quals ha fet un generós esforç d’impudícia i deliberació per torçar els fets i forçar-los de manera que justifiquin una querella injustificable. Vergonyós.

Qui va dir que la justícia és cega? Perquè almenys a Espanya no ho és i jutges i fiscals ni tan sols es molesten a dissimular.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s