Presó preventiva incodicional

Estimats amics:

Ahir es van produir les detencions de Jordi Sánchez, president de l’Assemblea Nacional Catalana, i Jordi Cuixart, president d’Òmnium Cultural, acusats de sedició ja sabeu per què. La jutgessa de l’Audiència Nacional Carmen Lamela va ordenar presó preventiva incondicional per a tots dos.

Es donen les circumstàncies que el dia 2 d’aquest mateix mes ―dia dels Àngels Custodis, patrons de la policia espanyola― la jutgessa Lamela va ser condecorada pel ministre de l’Interior espanyol Juan Ignacio Zoido amb la medalla al mèrit policial i que, ara fa un any, se li va atorgar la Creu de Plata del Mèrit de la Guàrdia Civil, onze dies després d’haver-se fet càrrec d’investigar una baralla de bar a Altsasu (Navarra) entre uns joves i dos guàrdies civils. Ella la va considerar com a terrorisme.

És clar, doncs, que a Espanya existeix el que es coneix com a separació de poders i que la judicatura actua amb independència de l’executiu, com demostra també el fet que les dues detencions d’ahir, foren comentades dijous passat 12 d’octubre com ja previstes per al dilluns següent en alguns cercles de la recepció prèvia a la desfilada de les forces armades. Ahir era el dilluns posterior al dia de la Hispanitat.

Estimats amics, perdoneu que us ho digui, però aquest país vostre és una vergonya i jo plego.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s