Feixisme

Estimats amics:

Avui pot ser un gran dia i seré breu, vull gaudir-lo.

A la vista de les agressions i accions violentes que s’han produït diumenge a Barcelona, ​​a la manifestació que demanava recuperar el sentit comú, i ahir dilluns a València en la que demanava la recuperació de la llengua pròpia del país, jo et diria que el feixisme ha tornat i ressorgeix amb força, si és que alguna vegada havia marxat.

No sé què penses tu, però jo ho dic sense por d’equivocar-me. I em sap greu, molt més del que et penses, perquè comprovo atònit que els violents sempre branden banderes espanyoles ―preconstitucionals, fins i tot―, a més que s’enganxen a qualsevol excusa per emprendre-la a cops. O se la inventen si no se’ls presenta.

Tu em diràs que això és cosa de quatre incontrolats, que n’hi ha a tot arreu. I jo et donaré la raó, hi ha eixelebrats a tot arreu. Però no és només per aquests incidents que penso que el feixisme reapareix amb ímpetu renovat. No. Resulta que ahir mateix algú que té la responsabilitat de ser el portaveu del partit que governa Espanya, va fer una declaració amenaçant al meu President al més pur estil feixista.

Perdona si m’equivoco, però, que jo sàpiga, fins ara ningú del seu partit ni del Govern ha rectificat el seu to de perdonavides mafiós ni el contingut reprovable de la seva declaració. I qui calla atorga i és tan menyspreable com ell. Jo de tu em preocuparia perquè no és gens improbable que un homenet com aquest us governi un dia des de la presidència gràcies als milions de vots que Espanya segueix atorgant al seu partit.

És lamentable.

Però a nosaltres ja ens queda poc.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s