Menorca

La travessia va ser tranquil·la, com era d’esperar. Ens llevàrem d’hora per veure com es feia de dia i al poc ja entràvem a port.
Tants dies esperant que arribin les vacances, tants preparatius perquè tot vagi bé i aprofitar el temps de la millor manera i, quan arriba el moment, el ritme del temps s’altera i el pas dels dies es precipita, encara que la nostra activitat alenteix el seu ritme. I quan vols adonar-te’n hem arribat a l’equador i falta tant per marxar com portem des que hem arribat. Sempre ha estat així i així ho acceptarem per gaudir fins al final de l’oasi de pau i relaxació que representen aquests dies a les nostres vides urbanites.
Menorca és una illa que cadascú ha de descobrir segons les seves preferències. Nosaltres ho estem fent a la manera que permet la convivència en un mateix grup de tres generacions diferents. No és fàcil, tot i que sí possible. Això és un paradís natural menys alterat per la mà de l’home que altres llocs, així que encara és possible trobar llocs apartats on gaudir durant hores de la seva calma i d’un paisatge incomparable.
Menorca també és història i vestigis d’aquesta història.

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s